Fitness
        
Fitness is een sport waarbij je zeer gericht een doelstelling kunt nastreven. Denk bijvoorbeeld aan: spiermassa trainen, spierversteviging, sport gerichte trainingen, figuurcorrectie, vetverbanding, spieruithoudingsvermogen, revalidatie, aankomen, conditie, gezondheid, anti-aging of gewoon om alle stress even van je af te zetten.

Bij fitness wordt gebruik gemaakt van diverse toestellen die speciaal ontwikkeld zijn om een specifieke spier of spiergroep te trainen op eenvoudige wijze. Op deze manier is het voor iedereen mogelijk om te fitnessen. Fitness is voor iedereen toegankelijk. Het is allang wetenschappelijk aangetoond dat door te fitnessen blessures en ziekten kunnen worden beperkt. Dus gun jezelf een gezond en fit lichaam.

Wil je trainen wanneer en hoe lang het jou uitkomt, maar wel met de juiste begeleiding? Het is allemaal mogelijk met het persoonlijk trainingsprogramma dat de fitnessinstructeur voor je samenstelt. Door onze uitgebreide testmodules en onze fitnessspecialisten zijn wij in staat maatwerk te leveren! Een verassende diversiteit aan toestellen en de gezamenlijke buikspiersessie zorgt ervoor dat een training nooit hetzelfde is! Wij bieden elke 8-10 weken op maat geschreven schema’s en conditionele testen, welke je kunt reserveren bij de receptie.

Fitland XL De Geus Langedijk biedt een MegaFitness, waarbij de keuze in kracht -en cardiotoestellen groot en uniek is. Wij garanderen zelfs in spitstijden geen of nauwelijks wachttijden. Onze instructeurs zijn altijd aanwezig en staan klaar voor al uw vragen!